id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Sanja de Bruin

Broek in Waterland
Wat kun je van mij verwachten? 
Als je een baan zoekt en je wordt gehinderd door fysieke of psychische belemmeringen, dan ben ik jouw coach. Sinds meer dan 15 jaar ben ik re-integratiecoach. Ik kan je vanuit persoonlijke ondervinding helpen om eventuele beperkingen om te zetten in mogelijkheden. Hierdoor kom je steviger in je schoenen te staan op de arbeidsmarkt. Mijn motto is: “Ga niet achter de geraniums zitten. Kom in actie.”

Bij mij is in 2011 MS geconstateerd. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd ervaringsdeskundige. Dat wil zeggen dat ik geschoold ben in werken met een fysieke beperking. Ik weet dus uit eigen ervaring wat het betekent om te werken met een fysieke beperking of chronische ziekte. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het kan en het geeft veel voldoening.

Onze afspraken kunnen plaatsvinden bij jou thuis, bij mij in de praktijk of via Skype (online coaching). Heb je geen ervaring met online gesprekken voeren? Ook hierbij kan ik je begeleiden om dit gemakkelijker te maken.

Specialisatie 
Ik heb een netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven -waar ik jobcoach was- tijdens mijn werk als scholingsadviseur bij een ROC en als zelfstandig ondernemer. Ik heb zaken gedaan met banken, verzekeringsmaatschappijen, onderwijsinstellingen en MKB.

Mijn specialisatie is: mensen met een chronische ziekte zoals MS (Multiple Sclerose).