doen wat werkt

Saskia van Dartel

Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda

Wat kun je van mij verwachten?

Ik vind het belangrijk dat je (weer) trots bent op wie je bent en wat je kunt en dat je weet welke baan of opdracht er écht bij je past. Maak voor een werk- of opdrachtgever inzichtelijk wie men met jou in huis haalt!
Ik ben geboren in Breda en bracht hier mijn jeugd door. In 1993 wist ik van mijn grootste hobby mijn beroep te maken en was ik 12 jaar werkzaam als reisbegeleider. Na terugkomst in Nederland startte ik als intercedent bij een uitzendbureau.

Sinds 2008 ben ik allround arbeidsbemiddelaar en is het mijn vak om mensen vanuit een uitkeringssituatie, ontslag of ziekte te helpen in hun zoektocht naar passend werk of een nieuwe opdracht.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd op gebied van: coachen, AD(H)D, jobcoaching, arbeidsontwikkeling en re-integratie. Ik heb een groot netwerk in het Zoetermeerse bedrijfsleven.
Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht