id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Saskia van Dartel

Dordrecht
Bergen op Zoom
Ede
Rotterdam
Wat kun je van mij verwachten? 
Ik vind het belangrijk dat je (weer) trots bent op wie je bent en wat je kunt en weet welke baan of opdracht er écht bij je past. Maak voor een werk- of opdrachtgever inzichtelijk wie men met jou in huis haalt! Ik ben in 1972 geboren in Breda en bracht hier mijn hele jeugd door. In 1993 wist ik van mijn grootste hobby mijn beroep te maken en was vervolgens 12 jaar werkzaam als reisbegeleider. Na terugkomst in Nederland startte ik als intercedent bij een uitzendbureau. Sinds 2008 ben ik allround arbeidsbemiddelaar en is het mijn vak om mensen vanuit een uitkeringssituatie, ontslag of ziekte te helpen in hun zoektocht naar passend werk of een nieuwe opdracht.
Specialisatie 
Ik heb een uitgebreid netwerk in het onderwijs, de commercie, zorg en welzijn.

Mijn specialisatie is het maken van een arbeidsmarktconform curriculum vitae, het opstellen van een overtuigend profiel en zorgen dat jij opvalt in het grote aanbod van concurrenten.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.