id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Silphy van Heemskerk

Almere
Wat kun je van mij verwachten? 
Met een achtergrond in PR, marketing, HRM en management van diverse productiebedrijven, ben ik vervolgens als coach (gediplomeerd Master coach & counselor bij De Baak/Europees Instituut) aan de slag gegaan.

Het is mijn overtuiging dat je met minder moeite meer kunt bereiken als je werkt vanuit passie & kracht. Je gevoel en verstand beide kunt laten spreken door hoofd en hart met elkaar te verbinden. Als er dan ook waardering of succes volgt en de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen, dan komt dat jouw werk, de onderneming en jezelf ten goede.

Ik zet mij graag in om je op- of naar werk te begeleiden en jou en de organisatie te ondersteunen. Een paar steekwoorden die bij mij passen zijn: respectvol & integer, betrouwbaar & loyaal, intuïtief, gedreven, resultaatgericht & energiek en open & eerlijk.

Ik vind het belangrijk om niet te oordelen, je in je waarde te laten, de beste versie van jezelf te laten zijn en het doel (zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak) niet uit het oog te verliezen.

Specialisatie 
Netwerk: diverse contacten in onderwijs, energie, verzekering, Marketing & Communicatie, Grafimedia, Mode, Vastgoed en MKB.

Specialisatie: outplacement, 2e spoor, re-integratie, loopbaanbegeleiding, Work-life balance, burn-out klachten, oplossingsgericht werken, sollicitatievaardigheden, kernkwaliteiten en herkennen en hanteren van eigen grenzen.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.