id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Thea van der Wallen

Zoetermeer
Wat kun je van mij verwachten? 
In 16 jaar tijd heb ik diverse functies gehad bij de gemeente Den Haag, allen stonden in het teken van het ontwikkelen van mensen richting te arbeidsmarkt. Waar ik op de ene afdeling meer sturend moest zijn, was op de andere afdeling juist motiveren en weerstand-doorbreken belangrijk.

Na mijn ervaringen bij de gemeente Den Haag werk ik sinds 2013 als coach, onder andere op het gebied van loopbaan. Hierbij is het (her)ontdekken van waarden (waar word je blij van) belangrijk om een richting te vinden maar ook om zaken uit te sluiten. Wat ik van mijn klanten terug krijg is vooral mijn niet-oordelen. Ik coach face-to-face maar ook via de telefoon of skype.
Specialisatie 
Coachen, AD(H)D, Jobcoaching, arbeidsontwikkeling, re-integratie. Ik heb een groot netwerk in het Zoetermeerse bedrijfsleven.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in het hele land. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.