id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Wendy Zonneveld

Soesterberg
Wat kun je van mij verwachten? 
Wilt u uw loopbaan een andere wending geven? Loopt u vast in uw huidige werk? Staat u voor belangrijke keuzes in uw leven? Heeft u een burnout en wilt u weer in uw kracht komen? Ik geloof dat ieder mens uniek is en potentieel heeft. Mijn coaching kenmerkt zich door aan te sluiten bij wie u bent en wat u kunt. Samen kijken we hoe u uw kwaliteiten kunt benutten en wat u nodig heeft om (weer) met voldoening te werken en te leven. Door inzicht en bewustwording leert u patronen te doorbreken en uw eigen koers te varen. Ik beschik over een breed landelijk en regionaal netwerk; van (semi) overheid tot commerciële bedrijven en werkgeversorganisaties.

Ik ben een enthousiaste en gedreven coach. Ontwikkeling en groei staan centraal in mijn leven. Ik ben in mijn element als ik een bijdrage lever aan de ontwikkeling van mensen. Door mijn hart voor mensen, mijn waarnemingsvermogen, rake analyse en resultaatgerichtheid, zorg ik ervoor dat mensen in beweging komen.

Na een loopbaan in het onderwijs waarin ik leidinggevende was, ontdekte ik dat het vak als coach mij nóg beter past. Ik volgde een geaccrediteerde coachopleiding (NOBCO/EMCC). Naast coach ben ik intervisiebegeleider en geef ik diverse workshops en trainingen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Specialisatie 
Mijn specialisatie is: burnout en spanningsverschijnselen. Mijn netwerk is breed landelijk en regionaal van (semi) overheid tot commerciële bedrijven en werkgeversorganisaties.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.