doen wat werkt

Wilfred Graver

Nieuwolda

Wat kun je van mij verwachten?

Ik geloof in een mensgerichte en doelgerichte aanpak: concreet en duidelijk. Jij als individu en jouw talent staan centraal in de begeleiding. Het is voor mij belangrijk dat je een baan vindt of groeit in een traject. Mijn werk doe ik vanuit passie, oprechte interesse, en bevlogenheid. Ik ben pragmatisch en ga professioneel te werk vanuit een persoonlijke benadering. Dat betekent maatwerk en doen wat werkt.

Ik werk vanuit de kwaliteiten die je bezit en geef inzicht hoe je die effectief kunt inzetten in de volgende stap van je loopbaan. Ik werk oplossingsgericht: geef je zicht op je valkuilen, zodat je zelfvertrouwen groeit. Ik leer je je patronen en overtuigingen te herkennen, waardoor je een keuze kunt maken in wat werkt en wat je kunt veranderen. Hiervoor zet ik assessments in om op een objectieve wijze je handelen en voorkeuren in beeld te brengen.

Specialisatie

Mijn specialisatie is vragen op het gebied van loopbaan en re-integratie, (h)erkennen van grenzen, scholing en mobiliteitsvraagstukken, arbeidsbemiddeling. Mijn netwerk ligt naast de re-integratie ook in de arbeidsbemiddeling, MKB, industrie en detailhandel.


Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht