id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Wilfred Graver

Nieuwolda
Wat kun je van mij verwachten? 
Mijn netwerk ligt naast de re-integratie ook in de arbeidsbemiddeling, MKB, industrie en detailhandel.

Mijn specialisatie is vragen op het gebied van loopbaan en re-integratie, (h)erkennen van grenzen, scholing en mobiliteitsvraagstukken, arbeidsbemiddeling.

Specialisatie 
Na jaren gewerkt te hebben in de arbeidsbemiddeling en re-integratie branche heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Ik geloof in een mensgerichte en doelgerichte aanpak: concreet en duidelijk. Jij als individu en jouw talent staan centraal in de begeleiding. Het is voor mij belangrijk als je een baan vindt of groeit in een traject. Mijn werk doe ik vanuit passie, oprechte interesse, en bevlogenheid. Ik ben pragmatisch en ga professioneel te werk vanuit een persoonlijke benadering. Dat betekent maatwerk en doen wat werkt.

Ik werk vanuit de kwaliteiten die je bezit en ik geef inzicht hoe je die effectief kan inzetten in de volgende stap van je loopbaan. Ik werk oplossingsgericht: geef je zicht op je valkuilen, zodat je zelfvertrouwen groeit. Ik leer je je patronen en overtuigingen te herkennen, waardoor je een keuze kunt maken in wat werkt en wat je kunt veranderen. Hiervoor zet ik assessments in om op een objectieve wijze je handelen en voorkeuren in beeld te brengen.