id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Wilma van der Aa

Nijmegen
Wat kun je van mij verwachten? 
Door jarenlange ervaring met de doelgroep van het UWV en diverse opdrachten van werkgevers, is er inmiddels een netwerk opgebouwd in Nijmegen en omgeving, waar met regelmaat gebruik van wordt gemaakt. Het netwerk is zeer divers.

Op professioneel gebied ben ik altijd betrokken geweest bij veranderingsprocessen bij mensen. Na een carrière in de gezondheidszorg, scholing en vorming, ben ik me in 2001 gaan richten op Casemanagement. Aansluitend ben ik gaan werken als re-integratieconsulent. Dit is uitgebouwd tot loopbaanbegeleider voor outplacement en 2e spoortrajecten.
Specialisatie 
Intensieve persoonlijke trajectbegeleiding van kandidaten die om wat voor reden dan ook, vast lopen in hun huidige werk. Ik bied geen standaard traject aan. Persoonlijke (loopbaan)begeleiding en ondersteuning bij het zoeken van een andere baan van kandidaten die in het 2e spoor terecht zijn gekomen en werknemers die een outplacement traject aangeboden krijgen van hun werkgever.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.