doen wat werkt

Werkfit

Je bent meer dan 35% arbeidsongeschikt en wilt graag weer aan het werk. Maar je kunt niet meer wat je voorheen kon. Je weet eigenlijk helemaal niet meer wat je wel kunt. Hoe pak je dat aan? Een WerkFit traject helpt je zicht te krijgen op je capaciteiten en je belastbaarheid te testen en te vergroten.

"Fenomenaal talent voor het frictieloos coachen"

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met de werkwijze van Diny. Zij heeft een fenomenaal talent voor het frictieloos coachen. Na 30 jaar negatieve ervaringen met zgn hulpverlening ben ik van cynisch naar hoopvol en van slachtoffer naar creator van mijn eigen pad geworden. Ik kijk dan ook uit naar het vervolg traject naar werk en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik volgend jaar na een opleiding duurzaam aan het werk ben."

 

Cliënt van Diny van den Bout - Specialist outplacement, re-integratie UWV, spoor 2

Wij kijken in een WerkFit traject naar jouw capaciteiten. Je wordt begeleid door een loopbaan professional, je coach. Samen onderzoeken jullie wat wél mogelijk is. Dit gebeurt door te leren in de praktijk. Gedurende het traject ga je actief aan de slag met je vaardigheden. Zo krijgt je zicht op jouw vaardigheden, talenten en kwaliteiten. Door te werken met je kwaliteiten, ambities en talenten ervaar je jouw meerwaarde, want die heb je!. En zo kun je aantonen wat je nog wél kunt. Daarmee werk je aan een succesvol vervolg van je loopbaan.

 

Opbouw van het traject

id Plein doet wat werkt. Op deze manier werken we aan een snelle en efficiënte terugkeer op de arbeidsmarkt. Gedurende het traject werkt je aan vaardigheden, kennis en mogelijkheden om jezelf actief op de arbeidsmarkt te promoten. Naast alle standaard onderdelen van het traject omvat een Werk Fit traject van id Plein ook:

  • Een uitgebreide intake. Dit zorgt voor een realistisch en motiverend plan van aanpak.
  • Je wordt direct bemiddeld naar een werkervaringsplaats, stage, vrijwilligerswerk of opstapbaan.
  • Wanneer de klik tussen jou en je coach ontbreekt is er de mogelijkheid om te switchen naar een andere coach.
  • Groepsactiviteiten kunnen een onderdeel zijn om intrinsieke motivaties helder te krijgen: te leren samenwerken, dagritme op te doen, of te werken aan de belemmeringen die een obstakel voor je vormen.
  • Mogelijkheden voor plaatsing in je eigen netwerk of met inzet van ons uitgebreide netwerk in de regio.
  • Mogelijkheden van coaching-on-the-job.

 

Heb je vragen over een WerkFit traject bij id Plein? Voor vragen en meer informatie kun je bellen met 085 - 049 5160. Of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Ga terug naar het overzicht

Naar werk

Het lukt maar niet de juiste match met een werkgever of een vacature te krijgen. Wat je ook probeert, je komt er niet meer...

Lees meer