doen wat werkt

Werkfit

Het Werkfit-traject van id Plein richt zich op de capaciteiten van de kandidaat, die samen met de loopbaanprofessional onderzoekt wat wél mogelijk is. We leren in en van de praktijk. Doordat de kandidaat tijdens het traject actief aan de slag gaat, krijgt deze zicht op zijn of haar vaardigheden, talenten en kwaliteiten. Door te werken met hun kwaliteiten, ambities en talenten ervaren kandidaten hun meerwaarde. Zo kunnen zij aantonen wat zij nog wél kunnen, daarmee werken zij aan een succesvol vervolg van hun loopbaan.

 

Opbouw van het traject

Bij id Plein doen we wat werkt. Op deze manier werken kandidaten aan een snelle en efficiënte terugkeer op de arbeidsmarkt. Gedurende het traject werkt de kandidaat aan vaardigheden, kennis en mogelijkheden om zich actief op de arbeidsmarkt te promoten. Naast alle standaard onderdelen van het traject omvat een werkfit traject van id Plein ook:

  • Een uitgebreide intake die resulteert in een realistisch en motiverend plan van aanpak voor de kandidaat.
  • We bemiddelen kandidaten direct naar een werkervaringsplaats, stage, vrijwilligerswerk of opstapbaan.
  • Bij het ontbreken van een klik tussen loopbaanprofessional en kandidaat, de mogelijkheid van een andere loopbaanprofessional.
  • Groepsactiviteiten kunnen dienen om intrinsieke motivaties helder te krijgen, te leren samenwerken, dagritme op te doen, of te werken aan de belemmeringen die een obstakel vormen voor de kandidaat.
  • Mogelijkheden voor plaatsing in het eigen netwerk of met inzet van ons uitgebreide netwerk in de regio.
  • Mogelijkheid tot coaching-on-the-job.
     

Heeft u vragen over het Werkfit traject van id Plein? Voor vragen en meer informatie kunt u bellen met 085 - 049 5160 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Ga terug naar het overzicht

Outplacement

Outplacement uit handen geven? Vaak is het maar afwachten wat het resultaat is. Met onze dynamische en innovatieve aanpak hebt...

Lees meer

Re-integratie 2e spoor

Het doel van het 2e spoortraject is dat kandidaten een nieuwe, duurzaam passende baan vinden. Wij begrijpen dat het zonder...

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Officieel gedeeltelijk arbeidsongeschikt. En dan? Na twee jaar Ziektewet volgt de WIA-keuring. Indien de werknemer nog...

Lees meer