id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Medewerkers

Hier stellen alle medewerkers van id Plein zich in het kort aan je voor. 

Leontine van Gelderen

Accountmanager
Wie ik ben: 
Ik ben accountmanager. Als mede oprichter en aandeelhouder vanaf het prille begin in 2000 bij id Plein betrokken. Gestart als coach, met de organisatie meegegroeid: van teamleider, projectmanager, netwerkmanager tot uiteindelijk hoofd re-integratie. Na de geboorte van mijn dochter de overstap gemaakt naar mijn huidige functie.
Wat ik doe: 
Ik doe wat werkt! Ik bied re-integratieoplossingen voor zowel opdrachtgevers, werkgevers als werknemers. Naar werk, eigen bedrijf of beter functioneren. Via outplacement, re-integratie (2e spoor), loopbaanbegeleiding en de Work Ability Index. Ik doe acquisitie, bedrijfsbezoeken, presentaties voor medewerkers, stel offertes op en maak de match met de juiste coach. Ik ontwikkel PR-materiaal en organiseer deskundigheidsbevordering voor onze coaches.
Wat ik wil: 
Ik wil een goede gesprekspartner zijn voor opdrachtgevers. Werkgevers en werknemers de kans bieden om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Ik wil altijd blijven ontwikkelen; mijzelf, de deskundigheid van onze coaches en de concepten die wij onze opdrachtgevers bieden. Ik ga elke dag zingend naar mijn werk en ik wil er aan bijdragen dat onze klanten dat ook weer kunnen!