id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Medewerkers

Hier stellen alle medewerkers van id Plein zich in het kort aan je voor. 

Maarten Freriks - id Plein

directeur
Wie ik ben: 
Ik ben geboren in Utrecht in 1968, opgegroeid bij Den Bosch en voor mijn studie op mijn 18de naar Delft verhuisd. In 2000 zijn we met 7 mensen IDplein gestart; we wilden laten zien dat professionele dienstverlening, maatschappelijke betrokkenheid en een zakelijke benadering een uitstekende combinatie zijn. Inmiddels is IDplein uitgegroeid tot een cluster van bedrijven.
Wat ik doe: 
Ik doe als directeur van id Groep en id Plein mijn best ervoor te zorgen dat alle id Bedrijven zo goed mogelijk gefaciliteerd worden in hun dagelijks werk. Daarnaast werk ik aan uitbreiding van de groep door aspirant partners te adviseren en ondersteunen met hun bedrijfsideeën. Door organisatie van en deelname aan congressen, forumdiscussies en het publiceren van artikelen, columns en ingezonden stukken geef ik handen en voeten aan onze visie en missie.
Wat ik wil: 
Ik wil altijd morrelen aan overbodige procedures, vastgeroeste gewoonten en "kan niet"-standpunten. Daarom zoek ik steeds naar mogelijkheden processen, diensten, of organisatieprincipes te verbeteren. Die nieuwsgierigheid wil ik ook de komende jaren nog graag inzetten om een bijdrage te leveren aan de participatie van groepen en individuen in onze samenleving, de vergroting van het werkplezier bij onze medewerkers, partners en klanten, en de ontwikkeling van vernieuwende concepten.