id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Outplacement

Gaat het bedrijf waar je werkt reorganiseren? Of sluiten?

Om welke reden je ook ontslagen wordt, het is erg vervelend. Maar ontslag is niet het einde; het is een nieuw begin. En met outplacement van id Plein sta je niet alleen. Maatwerk en persoonlijke begeleiding bieden jou de hulp die jij nodig hebt bij het vinden van werk. Jij kiest zelf met wie van onze loopbaancoaches je actief aan de slag gaat, om weer snel aan het werk te gaan.

Jouw traject bestaat uit:

  • One-week-bootcamp: Na de intake ga je direct van start met de one-week-bootcamp. Je wordt in 1 week voorbereid om de arbeidsmarkt te betreden. Na deze week heb je alle handvatten die nodig zijn voor het betreden van de arbeidsmarkt.
  • Intensieve begeleiding:Tijdens de bootcamp heb je een werkschema opgesteld; deze vormt een leidraad voor jouw doelen. Door wekelijks contact met je coach blijf je gemotiveerd om deze doelen te verwezenlijken.
  • Actieve arbeidsmarktbenadering: Samen met je coach ga je actief de arbeidsmarkt op. Jullie werken aan jouw persoonlijke presentatie en de voorbereiding van sollicitaties. Zodat jij jezelf goed kan introduceren bij potentiële werkgevers.

Onze loopbaanprofessionals werken door het hele land. Zij beschikken over verschillende specialismen, met kennis van alle branches. Bekijk het coach overzicht  voor een coach bij jou in de buurt. Of bel 085 - 0495160 voor advies bij het kiezen van een geschikte coach.