id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Transitievergoeding

Als je op deze pagina bent uitgekomen, ben je waarschijnlijk op zoek naar een goede bestemming voor (een deel van) je transitievergoeding. Maar misschien is het je nog niet helemaal duidelijk wat de transitievergoeding precies is en waar je recht op hebt. Dat hebben we even voor je op een rijtje gezet op de pagina 'Transitievergoeding: Wat houdt het in?'.

Outplacement
Wij kijken graag samen met jou naar hoe we je snel weer aan het werk kunnen helpen. Bijvoorbeeld in de vorm van een zogenaamd outplacementtraject. Zo'n traject is altijd maatwerk. Bij id Plein kies je daarom zelf je coach. Met hem of haar werk ga je vervolgens aan de slag met:

- (Her)orientatie op de arbeidsmarkt: Combineren van je competenties, interesses en vaardigheden met huidige functies op de arbeidsmarkt.
- Arbeidsmarktbenadering: Opstellen en aanpassen van een cv en sollicitatiebrieven voor verschillende vacatures en bedrijfsculturen. De weg vinden in digitaal solliciteren.
- Bemiddeling en jobhunting: id Plein coaches zetten zich in om jou bij werkgevers uit hun eigen netwerj te introduceren.

id Plein heeft meer dan 150 coaches in heel het land, met verschillende specialismen en kennis over alle branches. Kijk op ons coachoverzicht of bel 085 - 0495160 en we helpen je met je keuze voor een goede coach. Heb je andere vragen? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen via info@idPlein.nl of 085 - 0495160