id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Outplacement

Transformeert uw organisatie? Of moet u om andere redenen medewerkers laten gaan? Om uw medewerkers naar werk te begeleiden kunt u gebruik maken van outplacement. id Plein pakt outplacement op eigen wijze aan. Wij gaan bij onze trajecten uit van de best beschikbare kennis en meest recente inzichten op het gebied van succesvolle outplacement. Deze aanpak zorgt ervoor dat uw werknemer 1 à 2 maanden eerder aan het werk is bij een nieuwe werkgever.

Onze werkwijze:

  • Snel van start: Na de intake gaat uw medewerker direct van start met de one-week-bootcamp. Uw werknemer wordt voorbereid om de arbeidsmarkt te betreden. Na één week heeft uw medewerker alle handvatten die nodig zijn voor het betreden van de arbeidsmarkt.
  • Korte termijn doelstellingen: Uw medewerker heeft tijdens de bootcamp een werkschema opgesteld; deze vormt een leidraad voor gestelde doelen. Wekelijks contact met de coach zorgt ervoor dat uw medewerker geïnspireerd en gestimuleerd blijft.
  • Expertise: Onze trajecten worden begeleidt door loopbaanprofessionals die expert zijn binnen een vakgebied of branche. Zodat uw medewerker de best mogelijke begeleiding ontvangt.

Outplacement van id Plein is altijd maatwerk. Per traject wordt er gekeken wat passend is voor de situatie van uw medewerker. Wilt u meer weten over het nieuwe outplacement van id Plein? Bel 085 - 0495160 en onze collega’s staan u graag te woord.