id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Transitievergoeding voor uw medewerkers

Misschien is het nog niet helemaal duidelijk wat de transitievergoeding precies inhoudt en waar de medewerker recht op heeft. Dat hebben we op een rijtje gezet op de pagina 'Transitievergoeding: Wat houdt het in?'.

Outplacement
Wij kijken samen met de medewerker naar hoe we hem snel weer aan het werk kunnen helpen. Bijvoorbeeld in de vorm van een zogenaamd outplacementtraject. Zo'n traject is altijd maatwerk. Bij id Plein kiest de medewerker daarom zelf de coach. Met hem of haar werk gaat de medewerker vervolgens aan de slag met:

- (Her)orientatie op de arbeidsmarkt: Combineren van de competenties, interesses en vaardigheden met huidige functies op de arbeidsmarkt.
- Arbeidsmarktbenadering: Opstellen en aanpassen van een cv en sollicitatiebrieven voor verschillende vacatures en bedrijfsculturen. De weg vinden in digitaal solliciteren.
- Bemiddeling en jobhunting: id Plein coaches zetten zich in om de medewerker bij werkgevers uit hun eigen netwerj te introduceren.

id Plein heeft meer dan 120 coaches in heel het land, met verschillende specialismen en kennis over alle branches. Kijk op ons coachoverzicht of bel T 085 - 0495160 en we helpen je met je keuze voor een goede coach. Heb je andere vragen? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen via info@idPlein.nl of T 085 - 0495160