id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Visie op duurzame inzetbaarheid

De ideale werknemer is fysiek en psychisch uitstekend in staat zijn of haar werk te doen. De ideale werknemer beschikt over de benodigde vakkennis en competenties en is zeer betrokken bij de organisatie. De ideale werknemer is optimaal productief en nooit ziek. De ideale werknemer bestaat niet... Veranderingen in de functie of organisatie, gebeurtenissen in de persoonlijke levenssfeer of de persoonlijke ontwikkeling van een werknemer kunnen ertoe bijdragen dat hij of zij het minder naar zijn zin heeft, minder gaat presteren en mogelijk zelfs voor korte of langere tijd gaat uitvallen. Wat kan een bedrijf hieraan doen?

Een van de diensten die id Plein aanbiedt wordt in de markt gezet onder de naam "Duurzame Inzetbaarheid". Wat het belang ervan is voor werkgevers, hebben we hier op een rijtje gezet. De invulling van onze dienst bestaat hoofdzakelijk uit het inzetten van de Work Ability Index (WAI). Maar waarom is het optimaliseren van duurzame inzetbaarheid eigenlijk zo belangrijk?

De toekomst in handen
Bedrijven die in staat zijn problemen met personeel zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de bedrijven van de toekomst. Zij zullen, in tijden van arbeidsmarktkrapte, het best in staat zijn goed personeel aan te trekken en te behouden. Dat medewerkers het naar hun zin hebben op het werk en optimaal toegerust zijn om hun functies uit te oefenen, is voor elke organisatie van levensbelang.