id Plein werkt vanuit meer dan
200 locaties in het hele land..
Zoek je een outplacement-
of re-integratiecoach in de buurt?
Bel of mail ons en we brengen
je in contact met de coach
die bij jou past: 

T: 085 - 0495160
E: servicebureau@idplein.nl

Neem contact op:

Specialistische outplacement en reïntegratie

id Plein heeft specialisten op het gebied van outplacement, spoor 2 en spoor 3 reïntegratie, individuele jobcoaching en loopbaanbegeleiding in elke regio. Moet u gedwongen afscheid nemen van één of meer medewerkers, wegens reorganisatie of langdurig ziekteverzuim, dan kan dat een pijnlijk en kostbaar traject zijn. Dat hoeft echter niet. Onze specialisten zorgen voor een effectieve aanpak waarbij zowel het belang van u als werkgever, als de optimale begeleiding van uw werknemer centraal staan.

Waarom een specialist inschakelen?
Elke situatie is anders. En elke werknemer verdient de beste begeleiding, bij het vinden van een nieuwe baan, of in het beter uitoefenen van diens huidige werk. En een goede begeleiding werkt uiteindelijk ook kostenbesparend. Daarom hebben we loopbaancoaches in elke regio, met specialisaties op het gebied van:

  • dienstverlening: outplacementspoor 2 en spoor 3,jobcoachingen loopbaancoaching
  • belemmeringen die het werken moeilijk maken: zoals burn-out & stress, een chronisch ziekte, psychische aandoeningen of niet-aangeboren hersenletsel
  • regelgeving Wet Verbetering Poortwachter

Onze loopbaanspecialisten beschikken over een groot netwerk om plaatsingkansen van werkzoekenden te optimaliseren. We werken evidence based, zodat u zeker weet dat geen onzinnige methoden of ineffectieve instrumenten worden ingezet. In diverse situaties kunnen trajecten vergoed worden vanuit de transitievergoeding voor uw werknemer. Wilt u meer weten? Bel ons op 085 - 0495160 of mail naar sylvia.bossche@idplein.nl

Onze opdrachtgevers
id Plein werkt voor grote en kleine werkgevers in het hele land, zoals NUON, Securitas, Deltares, en de Hartekampgroep. Voor diverse verzekeraars en intermediairs begeleiden we mensen naar werk die door een langdurige ziekte of arbeidshandicap hun oude functie niet meer kunnen uitoefenen. Dit zijn onder andere Aegon, De Arbodienst en het Participatiefonds. Bedrijven en organisaties waar we opdrachten voor uitvoeren en diensten aan leveren, vindt u op de Opdrachtgeverspagina.